meh hallåå

asså hallåå eller kan alla som läser min blogg kommentera detta inlägg   T A C K   för det står jätte konstigt på min statistik liksom...


KOMMENTERA!!

meh sötnows da

hej hej
Dålig uppdatering jag vet, har bara haft lite fullt upp.
Pågrund av denna underbara kommenter nedanför(tack linnea för att du vågar kommentera min blogg - det värmer) så bestämde jag mig att blogga lite.

"uppdatera din blogg kvinna! har ju inget att läsa nu :("


Vet dock inte om vad. Idag har varit en ganska dålig dag, såg en massa läskigt om internet och om alla virus och det skrämde mig lite.
men nog om det! Nu ska jag raka mina armar och klippa tånaglarna

puss pusss
jag vet att ni älskar mig <33333333333333333333


hej

ngn som vet varför alla facebook grupper börjar ha :pPpPpP som namn??

I don´t get it


bästa låten


på tal om.....

Psykadelisk musik...
Är det bara jag som känner till detta ordet? Frågade runt i klassen idag och ingen hade hört talas om det... tycker jag är lite konstigt. Pappa sa att det egentligen bara är ett påhittat ord men hallå det är det väl inte? Trodde det var en erskännd musik genre.  sinnesvidgande, själsöppnande stod det i synonymer.se. Själsöppnande, låter inte det fantastiskt? Jag ska väl erskänna att jag är lite hippie/boheme i grund och botten men det är jag stolt över! Iallafall så tycker jag det låter konstigt att inte fler har hört talas om ordet psykedelisk.


akrobatik

Klockan är 17:33 och snart ska jag iväg och dansa!!
 
IDAG HAR JAG LÄRT MIG ATT STÅ PÅ HÄNDER!! Jag har aldrig kunnat - eller vågat- stå på händerna men idag så banne mig ville jag lära mig! Först hade vi lite akrobatik på dansen och sen på gympan stod jag vid en matta och övade typ hela lektionen. Det var super kul kan jag säga!

SYnd att man inte gick i gymnastik när man var liten för fatta vad mycket man skulle kunna göra nu då! Typ hjula och göra volter och allt. Måste börja lära mig sådana saker! Om man ska bli dansare är det ett måste att kunna göra lite akrobatik och vara trygg och stabil i sin kropp...något jag måste öva på haha!

save the hero

Jag sitter framför datorn hemma i mitt hus eftersom vi börjar nästa lektion vid HALV ETT!
Desutom så har vi bara dans och gympa i skolan idag vilket är suveränt härligt!


Idag är det ONSDAG. Jag vaknade vid åtta av min väckarklocka och åkte till biblioteket vid tjugo över nio, fatta vilken slapp morgon! Vid biblioteket var klassen samlad och vi hade kulturhistoria i en halvtimma i bibliotekets konstgalleri. Efter det cyklade jag hem på min numera vingliga cykel som det definitivt är något fel på. (När jag cyklar i uppförsbacke med den så tjuter den och annars så är den bara jätte vinglig och trög att cykla)

Men nog om min cykel. Ikväll är det genrep inför nästa veckas föreställning i stan. Vi ska bara dansa en dans men jag ska faktiskt göra ett litet solo i den dansen så det känns kul! Genren är någon blandning av lyrical jazz och modern dans, vilket är några av mina favorit danser att dansa!

Nu ska jag gå och koka potatis och spela lite sims 2 kanske(!!?) har inte spelat det spelet på typ två år men så kände jag idag att jag var jätte sugen på att spela det haha. För ni som inte vet var The sims2 mitt absoluta favorit spel när jag var mindre..


sunday morning


g o d   d a g!

Idag skiner solen och det finns inte ett moln på himlen!!
Fast jag sitter inne och försöker att skjuta upp mitt matte pluggande... tråkigt
Men min kära pappa har ju balkong så ska nog gå ut dit och plugga! Så blir jag brun på köpet. Har börjat använda en brun-utan-sol-kräm redan nu.. har aldrig använt det förut och det kanske verkar konstigt att använda det redan nu men tro mig, i den staden jag bor i är typ alla redan bruna. Och då vill inte jag känna mig som värsta blek fia.

Krämen jag använder är från BODY SHOP och har bara naturliga ämnen och ingen stark parfymdoft för att minimera en alergisk reaktion. Man får en ton av ljusbrun och ser verklig ut för att vara en sådan kräm, för många krämer gör ofta benen mer gulaktiga. Hittade ingen vidare bra bild på krämen men den heter Fake it! Self tan mousse.


ha en trevlig söndag!

grattis grattis fotbollstjejen!

Vinnaren av Veckansblogg tävling är http://fotbollstjejen.blogg.se/!!

G R A T T I S !!


jaaa!

Snart kommer Ellen hit och vi ska käka pizza! mys mys


yeah you got me

lite yr
lite illamående
lite snurrig
trött trött trött

baksmälla....



Underbara dag! vaknar vid nio och vill spy. Fast jag håller mig, vill inte. jag avskyr att spy, det är det absolut värsta!! 
Dagen har funkat som en bli-bra-dag för att uttrycka det milt.
Äckliga cider....

Imorgon ska jag städa och på lördag söker mina vänner till idol(!!). Jag ska vara med som stöd (a).
Känns som att alla ska söka dit, ska du?

Nu väntar sängen, godnatt!

.

godnatt!

Finalisterna i Veckans blogg!

Här är finalisterna!

För att rösta så får ni kommentera det här inlägget, man får inte rösta på sig själv och ni får själva skaffa fram röster!

Jag utser vinnaren på fredag.

http://fotbollstjejen.blogg.se/




http://jenlen.blogg.se/



http://moulins.blogg.se/

Glad påsk!



Mamma väckte mig vid tio tiden och frågade om jag ville äta påskfrukost med henne.


Såklart man inte tackar nej till det så jag gick upp(kändes konsigt eftersom jag gick upp vid tre igår). På köksbordet stod det en massa ägg, en blåbärs smoothie och bröd.    Mysigt värre!

Så nu är jag riktigt mätt och ska snart ner på stan för att hämta mina lagade kängor på DinSko. (äntligen äntligen äntligen!!!)   Fast först ska jag fixa mina ben och smörja in dom med brun utan sol. Jag känner att jag har tröttnat på svensk-bleka ben. Nu ska jag bli brun!

Hoppas alla kommer få en härlig påsk  (hoppas att min mor inte tror att jag är för "mogen/stor" för ett stort påskägg iår...)


veckansblogg-tävling!


jag har bestämt mig för att göra en veckansblogg tävling så om du vill vara med så kommentera detta inlägget! Jag kommer välja ut fem finalister på måndag och skriva upp namnen så får ni själva fixa röster till eran blogg.


God morgon!

Tja tja alla pigga människor!
Själv så gick jag och nathalie upp vid halv tre idag, käns lagom piggt nu i efterhand. Man blir så seg av att sova för länge!

Idag är det lång fredag och det betyder att påsklovet har börjat och att mamma lagar extra god mat(lasagne).
Mina planer för lovet är att sova länge, umgås med en massa trevlligt folk och åka till idol nästa helg!(min kompis Mikaela ska söka in!)

Vad har ni för planer för påsklovet?


got lost in the game



chillar med Nathalie!

Fredagsmys!

 

idag kommer Nathalie hit och vi ska ha fredags mys.
Jag har en chokladfontän som jag aldrig använder men idag blir det andra bullar! Jag har köpt hem en massa billig ljus choklad, jordgubbar, vindruvor, bananer och marsmallows. Ett riktigt nu-ska vi-frossa kväll helt enkelt!


RSS 2.0